Body support actie

De (school)vakantie is afgelopen, dus het is tijd om langzaam weer het ritme op te pakken! Wij helpen je graag om een gezond & fittere start te maken in september en/of oktober.

Als je bij ons kiest voor een lidmaatschap, ontvang je 4 weken gratis ondersteuning van BodySupport. Met dit voedingsprogramma ben je slimmer bezig op het gebied van voeding. Door wekelijkse coaching en een op jou persoonlijk afgestemd eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans! Wil jij ook opnieuw leren omgaan met voeding in combinatie met sporten? Dan ben je bij onze instructeurs aan het goede adres.

Janine ging je voor! Zij heeft al ervaring met ons nieuwe programma BodySupport en vertelt je graag wat dit met haar gedaan heeft.

'Ik weet nu dat ik gezondere keuzes kan maken'

Janine, 50 jaar oud, lid in Lichtenvoorde

Ik kwam in aanraking met Body Support via een huis aan huis flyer, eigenlijk net zoals de huidige actie gecommuniceerd wordt. Op de flyer stond beschreven dat ‘je fit en gezond voelen’, het belangrijkste is. Dat trok me aan, want ik had – net als zoveel anderen – wel wat punten die ik wilde verbeteren, waaronder mijn eetpatroon en conditie. Ik was wel wat sceptisch maar na het telefonische contact met Tim was ik overtuigd dat het hier ging om een zeer doordacht programma en niet zomaar een dieet en loze belofte.

Mijn voornaamste doelen waren fitter worden door een beter eetpatroon en de regelmaat van sport op pakken. Ook het vooruitzicht van een aantal kilo’s verliezen, sprak mij aan.

Lees meer

Tim Bader

Tip: “ BodySupport heeft bewezen dat deelnemers lekker in hun vel zitten en slimmer & beter hun voeding toepassen waardoor de resultaten fantastisch zijn (zie de onderstaande cijfers van Janine)! Een aanrader voor jou als je 'slimmer' in balans wil komen.

Kei-fit
Groepsles- & fitnessinstructrice

Loraine

Tip: “ Wij bijten ons vast in jouw doel! Op jouw gewenste moment zorgen we wekelijks voor een juiste balans in sporten & voeding waardoor we er alles aan doen om jouw doelstelling te halen.

Geef mij meer tips

Resultaten Janine:

Calorieverbranding

calorieverbranding-icon 0%

Spieropbouw

spieropbouw-icon 0%

Conditie

conditie-icon 0%

Ontstressen

ontstressen-icon 0%

Gratis kennismaking inplannen?

Wacht niet & maak een afspraak!