fb logo € 2715,- voor 'Spin-je-rot' spinningmarathon | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

€ 2715,- voor ‘Spin-je-rot’ spinningmarathon

15 april 2024
KF

Op vrijdagavond 5 april was de Spinningmarathon voor het JVG Trainingscentrum. Deelnemers konden 4 uur lang fietsen voor het goede doel: de Jelle van Gorkom foundation. In totaal hebben er meer dan 60 deelnemers mee gedaan. Samen hebben ze een bedrag van € 2715,- bij elkaar gefietst, een waanzinnig mooi bedrag!

Om 19.00 uur begonnen 25 deelnemers onder leiding van 3 instructeurs te fietsen op echte spinningsbikes. De energieke en opzwepende muziek zorgden voor een sportieve sfeer. Er werd gefietst in 4 blokken van een uur en zo kon iedereen zelf bepalen of er 1 of meerdere uren gefietst werd. De spinninggroep van Kei-Fit Lichtenvoorde hebben allemaal 4 uur gefietst en hadden voorafgaand het evenement al € 1505,- opgehaald. Chapeau!

Jelle van Gorkom: ‘Onze missie is om mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) na hun revalidatieperiode een programma te bieden waarmee ze zich kunnen blijven ontwikkelen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. De 1ste pilotfase van de JVG Trainingscentrum was onlangs (maart 2024) afgelopen. Het gedoneerde geldbedrag wordt gebruikt om het programma te verbeteren en om in september de 2de pilotfase in te gaan.

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers en de Kei-Fit instructeurs! Zonder jullie was er geen spinningmarathon. Voor alle overige donaties zeggen wij ook: ‘bedankt voor jullie steun!’