fb logo Kei-Fit officiële samenwerkingspartner van de KNLTB | Kei-Fit

Kei-Fit officiële samenwerkingspartner van de KNLTB

31 maart 2024
KF keifit KNLTB padel Tennis

Sport- & Familieclub Kei-Fit kondigt met trots aan dat ze officieel samenwerkingspartner zijn van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in de inzet van beide partijen om tennis en padel te promoten en toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Als onderdeel van de samenwerking zullen Sport- & Familieclub Kei-Fit en de KNLTB gezamenlijk initiatieven ontplooien om mensen van alle leeftijden en niveaus aan te moedigen om deel te nemen aan tennis en padel. Dit omvat het organiseren van wedstrijden voor zowel jeugd als volwassenen op regionaal en landelijk niveau, en het ondersteunen van prestatieve spelers in hun sportieve ambities.

Met 4 nieuwe indoor padelbanen, 13 indoor tennisbanen en 6 squashbanen speelt Sport- & Familieclub Kei-Fit een belangrijke rol in de regio Achterhoek als een centrum voor sport en recreatie. De toevoeging van de KNLTB als officiële samenwerkingspartner zal de mogelijkheden voor tennis- en padelliefhebbers in de regio aanzienlijk vergroten.

“Sinds dit jaar staat de KNLTB voor de tennis-, padel- en picklebalspeler. Waar dat voorheen voornamelijk voor de vereniging gold, werken ze nu ook nauw samen met commerciële aanbieders,” aldus Tim Tenten van Sport- & Familieclub Kei-Fit. “Wij zijn enorm trots op de samenwerking met de KNLTB en kijken ernaar uit om samen te werken aan het bevorderen van tennis en padel in onze gemeenschap.”

De samenwerking tussen Sport- & Familieclub Kei-Fit en de KNLTB belooft een opwindend nieuw hoofdstuk te zijn voor tennis- en padelliefhebbers in de regio Achterhoek.