Wil jij die stok achter de deur?

05 februari 2020
KF

Bij Kei-Fit willen we ieder individu helpen zijn of haar beoogde doel te realiseren. Roy Immeker is één van onze Personal Trainers en hij stelt zichzelf graag even voor:

“Hallo allen,

Ik ben Roy Immeker. Heb de opleiding fitness coördinator en personal trainer gevolgd in Enschede en Arnhem en ben inmiddels een bekend gezicht binnen Kei-Fit.

Ik vind het leuk om personal training te geven omdat je mensen specifiek helpt om hun doelstellingen te halen. Je ziet vaak dat men het vaste rondje af gaat en eigenlijk geen idee heeft waarom ze het doen. “Ja het is goed voor je” is een veel gehoord antwoord. Ik probeer mensen bewust te maken waarom ze het nou daadwerkelijk doen wat ze doen en wat nou echt de achterliggende gedachte is. Ook de intrinsieke motivatie ontbreekt vaak. Als het zwaar wordt gaan de gewichten al gauw naar beneden of worden de pauzes langer, het naar de sportschool gaan kost veel moeite en mensen missen de stok achter de deur om consequent bezig te blijven.

Mijn motto “Uw wens is mijn bevel” is hoe ik als personal trainer ben en geeft ook gelijk ruimte aan jou om doelen te stellen mits deze realistisch zijn.

Mijn specialiteiten als personal trainer liggen bij: 1) Doelgerichtheid, de rode draad blijven volgen en zien. 2) Mensen plezier laten beleven tijdens het sporten 3) Kennis toepassen en overbrengen.

Ben jij toe aan een nieuwe stap binnen de sportschool om meer uit je trainingen te halen? Heb je specifieke doelstellingen en lukt het je maar niet om deze ook echt te halen? Wil jij graag die stok achter de deur? Of heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: roy@kei-fit.nl en kom verder met hulp van een personal trainer. Hit It!

Met sportieve groeten,
Roy Immeker”