Tenniskids Blauw | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Tenniskids Blauw

17 januari 2023
KF

Tenniskids Blauw

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende, gekleurde fases. Voor de jongste jeugd van 4 tot 6 jaar ontwikkelde de KNLTB Tenniskids Blauw. In Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis. Er wordt niet van ze verwacht dat ze direct rally’s gaan spelen. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste bal- en racketvaardigheden. Plezier en samenspel staan hierbij voorop.

De adviesleeftijd voor Tenniskids Blauw is 4 tot 6 jaar. Blauw is het meest geschikt voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. Als een kind 6 jaar is, kan hij/zij al meedoen aan Tenniskids Rood, afhankelijk van de vaardigheden. Trainers adviseren of een kind qua niveau langer in een kleur speelt. Het tennisracket is tussen de 45 – 48 cm lang. Dit is afhankelijk van de lengte, de kracht en de vaardigheden van het kind. Vraag altijd de train(s)ter om advies.

Tenniskids Leeftijden Per 2023
Januari 2023

Tenniskids Blauw

In de eerste fase maken kinderen kennis met de basis van tennis. Door middel van speelse oefeningen ontwikkelen zij hun eerste balen racketvaardigheden. De oefeningen, zoals tikspelletjes en balspelletjes met en zonder racket, zijn volledig afgestemd op de leeftijd van een kind.

De lessen van Tenniskids Blauw worden gegeven door Tim Tenten, die speciaal de Tenniskids Blauw workshop heeft gevolgd. Er worden vier lesblokken per jaar aangeboden die inspelen op de belevingswereld van de kinderen. Ieder blok heeft een ander thema, bestaat uit 9 lessen en wordt afgesloten met een eindevenement. Iedere les bestaat uit verschillende oefeningen, zoals tik- en balspelletjes met en zonder racket. Kinderen kunnen ter alle tijden instromen.

Wil jij meer informatie over lesdata, aanmelden en kosten over Tenniskids Blauw? Vraag meer informatie aan via onderstaande formulier of neem contact op met Tim Tenten via tennis@kei-fit.nl

Maak kennis met Tennis (algemeen)
Locatie

 

Uitnodiging Grand Opening Padel

PADEL!