Het succesverhaal van BodySupport deelneemster Heidi

14 juli 2020
KF

Hier het succesverhaal van BodySupport deelneemster Heidi. 🤩

“Hallo, ik ben Heidi, 38 jaar, woon samen met mijn vriend Bart en dochter Nova (6) in Doetinchem.

Mijn sport is voetbal, maar door rugklachten ben ik ook gaan sporten bij Kei Fit. Doordat ik me in een bepaalde periode had aangemeld, kwam ik in aanmerking voor een Body Support aanbieding. Na een informatief gesprekje was ik hier sceptisch over en zag vooral de bomen op de weg; Zijn het geen rare recepten? Gaat mijn dochter dit eten, is het te combineren met onregelmatige diensten? Na wikken en wegen toch de stap genomen, nooit geschoten is altijd mis en er mochten best wel wat kilo’s af. Ik begon eerst te stoppen met snoepen en snaaien, dat lukte me, dus dacht; de knop is om, gaan met die banaan!

Ik kreeg een voedingsschema op maat. Door een wissellijst is er genoeg keuze om je menu nog aan te passen. Via een app kon ik mijn weekmenu’s inzien en had ik mijn boodschappenlijstje altijd bij de hand. Maar jeetje, wat mocht ik veel eten! Ik at dus eigenlijk veel te weinig. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand ik nu meer en blijf ik beter in balans. Het is geen dieet maar een andere manier van eten met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes , waardoor het programma mij echt geen moeite kost. Hierbij sport ik minstens 3x in de week. Door de Corona kan ik soms zelfs een keer extra sporten.

Ik ben oktober 2019 gestopt met snoepen, in november 2019 begonnen met Body Support en ben nu al bijna 23 kilo kwijt. Laatst met een groepsles binnen, zag ik mezelf weer in de spiegel en dacht, jah, dat zag er een paar maanden geleden toch heel anders uit. Ik kan het iedereen aanraden, dit vooral omdat het geen dieet is maar gewoon eten waar het hele gezin aan mee kan doen. Alles is gewoon te koop in de supermarkt.

Ik wil Kei-Fit bedanken, ik voel me nu lekker, heb meer energie en krijg van alle kanten complimenten, zonder jullie hulp was me dit niet gelukt.”