Spinningmarathon voor KiKa | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Spinningmarathon voor KiKa

07 november 2022
KF

Op zondag 20 november organiseren wij met Jeffrey Lankveld een Spinningmarathon om geld in te zamelen voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Help ons mee!

‘Na de Marathon in Valencia (2021) ga ik in 2022 wederom een marathon lopen voor KIKA! Kinderen horen niet ziek te zijn en zeker geen kanker te hebben. Laten we voor 100% genezing gaan. Trots om voor KIKA te lopen. Steunt u mij!’

ULFT – Jeffrey Lankveld uit Ulft gaat in december voor de tweede keer de marathon van Valencia lopen om geld op te halen voor Kika. In de Spaanse stad wil de Achterhoeker aandacht vragen voor de ziekte bij kinderen en meehelpen om het grote doel, 100 procent genezing te bereiken.

“Zelf heb ik heel veel schijnende verhalen gehoord, dat gaat mij gigantisch aan mijn hart”, vertelt Jeffrey Lankveld uit Ulft. Dat hij de marathon dit jaar weer gaat lopen, was voor hem geen issue. “Dat was een heel makkelijk besluit voor mij, als je daar één keer aan hebt meegedaan dan blijf je er waarschijnlijk mee doorgaan”, vertelt de Ulftenaar over zijn drijfveer. “Het is ook echt een familiegevoel dat je bij Kika hebt. Ik vind het heel belangrijk dat een kind gezond hoort te zijn, buiten kan spelen en niet in een ziekenhuis ligt. Dus daarom ga ik strijden voor Kika.”

Lankveld heeft een donatiepagina met een streefbedrag van 3500 euro, daarvan is de teller al ruim over de helft. Ondertussen hoopt hij nog op veel steun en donaties met zijn actie ‘de rug op bij de club van 42’: “Daarmee kunnen mensen vanaf een bedrag van 50 euro, met de naam bij mij achterop de rug. Vanuit daar lopen ze dan mee met de run voor Kika.” Ook heeft hij verschillende emballage acties waarbij mensen hun statiegeld kunnen doneren bij verschillende supermarkten in de Achterhoek. Daarnaast organiseert hij op 20 november een spinningmarathon in samenwerking met Kei-Fit Gendringen.

Image

Tijden:

  • 09.00 – 09.50 uur
  • 10.00 – 10.50 uur
  • 11.00 – 11.50 uur

We vragen een tientje per fiets, per uur dat je mee fietst! Je kan jezelf inschrijven voor meerdere uren, vol = vol! Geld doneren zonder deel te nemen kan natuurlijk ook. Aanmelden kan via jeffreylankveld@hotmail.nl, gendringen@kei-fit.nl of via onze reserveringlink!