LTC de IJsselweide & Kei-Fit helpen elkaar verder

14 mei 2020
KF

Sinds april 2019 hebben LTC de IJsselweide en Kei-Fit een nieuwe samenwerking. Samenwerken om de mooie sport tennis in Gendringen-Ulft te laten groeien. Jeugdtrainingen van LTC de IJsselweide werden vanaf dat moment verzorgd door het tennisleraren team van Kei-Fit. Daarnaast kunnen leden van LTC de IJsselweide bij slecht weer in de zomer, bij beschikbaarheid, gebruik maken van de indoor tennisbanen van Kei-Fit.

Corona tijd

Sinds de start van de intelligente lockdown op 16 maart 2020 hebben zowel LTC de IJsselweide als Kei-Fit haar poort en deuren moeten sluiten. Vanaf 11 mei 2020 mag er weer gesport worden, maar alleen buiten. LTC de IJsselweide en Kei-Fit gaan elkaar meer helpen gedurende de corona tijd:

  • Leden van LTC de IJsselweide mogen (gedurende de corona tijd) gratis deelnemen aan de ‘outdoor’ beweegactiviteiten van Kei-Fit, voor deelname is reserveren verplicht. Het lesrooster kun je hier onder aan de pagina downloaden, wil je deelnemen? Stuur dan een email naar lobke@kei-fit.nl met: voor- & achternaam, activiteit, dag en tijd.
  • Leden van Kei-Fit mogen (gedurende de corona tijd) gebruik maken van de tennisbanen van LTC de IJsselweide bij beschikbaarheid van een tennisbaan. Leden van LTC de IJsselweide gaan uiteraard voor. Kei-Fit leden kunnen een tennisbaan reserveren middels het afhangsysteem van LTC de IJsselweide met een Kei-Fit membercard.