LTC De Vijverberg X Kei-Fit | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

LTC De Vijverberg X Kei-Fit

29 augustus 2022
KF

Afgelopen vrijdag is bij LTC De Vijverberg te Doetinchem het nieuwe contract getekend tussen LTC de Vijverberg en Sport- & Familieclub Kei-Fit. Het tennisleraren team van Kei-Fit is inmiddels 1,5 jaar actief bij de club uit Doetinchem, waarmee men de tennissers het hele jaar door faciliteert door o.a. in het winterseizoen uit te wijken naar de tennishal bij Kei-Fit Gendringen.

Tim Tenten: โ€œSamen bouwen we inmiddels al een aantal jaren verder aan onze mooie tennissport, samen staan we voor het tennis in Doetinchem en we zien een prachtige ontwikkeling binnen de clubs. Een enorme toename aan nieuwe tennissers bij zowel jeugd als senioren, nieuwe activiteiten zoals een KNLTB Junioren Tour ranglijst toernooi, een ‘Tennis The World’ tennisclinic en meer vraag naar tennislessen.”

Vanaf oktober start Kei-Fit met een nieuwe cyclus van 18 lessen gedurende het winterseizoen. Wil jij ook starten met tennis of jouw tennisvaardigheden verbeteren? Neem gerust contact op d.m.v. een e-mail naar tennis@kei-fit.nl.