Personal Trainer: Justin Ter Huurne

15 december 2019
KF

Bij Kei-Fit willen we ieder individu helpen zijn of haar beoogde doel te realiseren. Justin Ter Huurne is één van onze Personal Trainers en hij stelt zichzelf graag even voor:

“Hallo sportievelingen,

Ik ben Justin ter Huurne, ben bijna afgestudeerd aan de ALO en heb de ambitie door te studeren voor bewegingswetenschapper en geef al enige tijd bij Kei-Fit Personal training.

Dit geef ik omdat ik het leuk vind om anderen te helpen in het behalen van hun mentale & fysieke doelstellingen. Les- en voedingsadvies geven is iets waar ik mij graag mee bezig houd en dit zie ik dan ook als mijn hobby. Als ik mijzelf moet omschrijven als personal trainer ben ik iemand die de stok achter de deur is als het gaat om het behalen van de doelen, ik stimuleer mensen om net iets verder te gaan dan dat ze denken te kunnen, maar ik vind ook dat een grapje op zijn tijd moet kunnen. 

Mijn specialiteit is ‘sporten op maat’, hiermee bedoel ik dat ik een goed plan kan uitschrijven voor het te behalen doel. Het maakt niet uit of dit gaat om sport specifieke trainingen (fitness als middel om een fysiek voordeel te behalen bij bijv. tennis o.i.d.), spiermassa te kweken, sterker te worden of om af te vallen. Daarnaast is het geven van voedingsadvies ook een van mijn specialiteiten. 

Past deze omschrijving goed bij jouw doelstellingen? Dan lijkt het mij heel erg leuk om samen met jou het pad uit te stippelen. Heb je nog vragen? Kom een keer langs bij Kei-Fit Haaksbergen of mail voor meer informatie naar: justinth@kei-fit.nl

Met sportieve groet,

Justin ter Huurne”