Nordin van der Weide keert terug bij Kei-Fit Haaksbergen | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Nordin van der Weide keert terug bij Kei-Fit Haaksbergen

16 september 2021
KF

Na 4 jaar keert Kei-Fit Kanjer, Nordin van der Weide, terug bij Kei-Fit Haaksbergen. Als Fitness- & Groepsles-instructeur en Personal Trainer komt hij de Kei-Fit sporters helpen met bewegen, resultaat behalen en plezier beleven. “Nordin past echt goed in het team, we zijn blij dat we hem weer konden verwelkomen!” Aldus Tim Tenten.

In 2016 kwam een jonge Nordin het Kei-Fit team versterken in de rol van fitness instructeur, waarna hij al gauw liet zien over meerdere kwaliteiten te beschikken. Mensen helpen, horeca draaien, judo lessen verzorgen en activiteiten organiseren, alles met enorm veel positieve energie. Zo stond hij aan de basis van de eerste darttoernooien en pakte hij ook de 1e plaats in de eerste editie van het ‘Rock-Fit Darts Open’.

Na twee fantastische jaren bij Kei-Fit kon Nordin het avontuur aangaan bij TRIFORA Enschede, een geweldige uitdaging en met pijn in het hart moesten we hem laten gaan. Nu, 4 jaar later is hij terug op het vertrouwde nest en komt hij Kei-Fit op de woensdagavond en in het weekend versterken. Op woensdagavond geeft hij de HIIT en CrossCore les, heb jij jouw plek al gereserveerd?