Kei-Fitters van de maand oktober!

30 oktober 2020
KF

Onze maandelijkse rubriek ‘Kei-Fitter’ van de maand is voor de maand oktober weer bekend! Per vestiging hebben we weer een Kei-Fit kanjer uitgeroepen die de afgelopen maand op zijn/haar eigen manier heeft verdiend om in het zonnetje gezet te worden.

Check hieronder de winnaars en hun verhaal!

HAAKSBERGEN

Diane Tangermann

Onze Kei-Fitter van de maand oktober is… Diane Tangermann! 

Een dag niet gesport, is een dag niet geleefd!

Al jaren ben ik te vinden op het gemalen baksteen van T.V. Park Grintebos om vol enthousiasme te trainen, lekker een balletje te slaan in competitieverband of in een onderling partijtje. Ter verbetering van mijn conditie ben ik een aantal jaar geleden ook begonnen met fitnessen. De combinatie tennis en fitness bevalt mij erg goed. Wat het fitnessen voor mij zo leuk maakt, zijn de enthousiaste en betrokken instructeurs die uitdagende schema’s maken. Sinds het voorjaar volg ik ook groepslessen. Dit zorgt voor nog meer variatie in mijn sportweek.

Het leuke aan sporten bij Kei-Fit vind ik de combinatie van een vereniging en een sportschool onder een dak en diversiteit aan sporters in alle leeftijdscategorieën.

DOETINCHEM

Dolf Jan Wechgelaer

Onze Kei-Fitter van de maand oktober is… Dolf Jan Wechgelaer

“Waarom ik voor Kei-fit Doetinchem heb gekozen?

De kleinschaligheid van de sportschool, waardoor er een persoonlijke sfeer hangt. De medewerkers kennen alle leden bij naam, ze zijn altijd goed gehumeurd en in voor een praatje. Voor sport gerelateerde vragen kun je altijd bij hen terecht en zij komen dan ook met een professioneel antwoord.

Kortom: Een gezellig sportschool met vriendelijke en deskundige medewerkers!!”

GENDRINGEN

Rick Scholten

Onze Kei-Fitter van de maand oktober is… Rick Scholten!

Rick is al 8 jaar een fanatiek sporter bij ons. Twee jaar geleden is hij naar Doetinchem verhuisd en is ondanks zijn verhuizing bij ons blijven sporten. De gezelligheid, alle contacten hier met de sporters, instructeurs en horecamedewerkers waren voor hem te belangrijk om naar onze andere locatie te gaan.

Rick begint zijn sportmoment altijd (voordat de horeca dicht moest) met een heerlijk kopje cappuccino bij Sandra, Monique of Marita. Hij komt 4x in de week vanuit Doetinchem naar Gendringen om hier te sporten. Naast dat het een uitlaatklep voor hem is, traint hij ook voor zijn conditie en kracht.
Sinds hij een half jaar geleden gestart is met de eGym en een bewuster eetpatroon heeft is het resultaat goed te zien! Naast de eGym duikt hij ook de Free Weight Zone in en pakt hij de Sprint 8 mee voor zijn conditie.

LICHTENVOORDE

Kei-Fit is een Sport- & Familieclub voor jong en oud, kids vanaf 2 jaar mogen al meedoen met de beweegkriebels lessen en in de fitness & tennisbanen zijn veel 80-plussers actief! 

Voor de maand oktober is de Kei-Fitter van de maand: DAPHNE WESSELS
 
Daphne is 12 jaar en sport al ruim 6 jaar bij Kei-Fit! Op maandagmiddag danst ze samen met haar dansgroep de sterren van de hemel, daarnaast tennist ze graag en heeft ze 2x per week tennistraining van Frans! Ga zo door Daphne, je doet het kei-goed!