Kei-Fitters van de maand november!

30 november 2020
KF

Onze maandelijkse rubriek ‘Kei-Fitter’ van de maand is voor de maand november weer bekend! Per vestiging hebben we weer een Kei-Fit kanjer uitgeroepen die de afgelopen maand op zijn/haar eigen manier heeft verdiend om in het zonnetje gezet te worden.

Check hieronder de winnaars en hun verhaal!

HAAKSBERGEN

Claudia Herrewijn-Jacobs

Onze Kei-Fitter van de maand november is… Claudia Herrewijn-Jacobs 

De reden dat ik ben begonnen met sporten is dat ik mijzelf tijdens de zomervakantie tegenkwam op gebied van conditie. Ik was nog te moe om een kopje koffie uit de keuken te halen. Op dat moment besloot ik om actie te ondernemen.

Toen ik op Facebook aan het kijken was, kwam er een advertentie van Kei-Fit voorbij (in acht weken slanker en fitter). Het fitter voelen sprak mij in de eerste instantie vooral aan, dus besloot ik om een mail naar Kei-Fit te sturen. Tot mijn verbazing kreeg ik diezelfde middag al antwoord, dus dit was het moment dat ik moest doorpakken. Ik heb toen gelijk een afspraak gemaakt voor meer informatie. Deze afspraak had ik met Tom. Ik heb een goed gesprek met hem gehad over dat ik het echt belangrijker vond om fitter te worden en als ik daar dan wat kilo’s mee kwijtraak, dat ook mooi meegenomen is. Die waren ondertussen ook aan de hoge kant.

Zo gezegd zo gedaan. Over de voeding dacht ik jeetje dat is helemaal niet mijn ding, maar ik heb A gezegd dus…
Bij een voedingsschema denk je al snel aan een dieet. Nou, dat was het dus helemaal niet. Ik moest nog veel meer eten dan ik hiervoor deed en daar moest ik dan van afvallen, ja ja.
Ik geloofde daar helemaal niks van. Ik ging toch voor het fitter worden, dus we gingen lekker aan de slag. Van niets naar drie keer in de week sporten. In het begin was dit nog wat onwennig, maar al snel voelde ik me wel thuis bij Kei-Fit. Ik haal voldoening uit de persoonlijke trainingen van Tom. Hij weet het uiterste wel uit mij te trekken, ook al is het heel zwaar. Maar ja ik doe alles voor mijzelf en daar put ik ook kracht uit. De individuele trainingen zijn ook pittig. Ook daar doe ik mijn best voor, want ik doe het uiteindelijk allemaal voor mijzelf en dat zorgt ervoor dat ik het goed kan volhouden.

Ook volg ik nog één keer per week een groepsles. Doordat je met een groep sport heb je ook meer stimulans om door te gaan. Elke week heb ik persoonlijk contact met Tom. Dit verloopt erg goed. Ik voel me zeker al fitter en de kilo’s gaan er ook af. In het verleden ben ik vaker begonnen met sporten, maar hierbij kreeg ik last van blessures. Ik was er bang voor dat ik hier nu weer last van zou krijgen. Tot op heden gaat dit heel goed, mede door de steun van Tom. Bijna gooide de corona roet in het eten maar gelukkig bleven de sportscholen wel open. Alleen wat betreft de groepslessen was het even aanpassen, maar ook dat is gelukt.

Ondertussen zijn we nu twaalf weken bezig en ben ik 14 kg lichter. Dit was nooit een issue voor mij, maar hierdoor word ik op dit moment extra gestimuleerd om door te gaan. Wie had dat ooit gedacht? Ik niet in ieder geval. Het verrast mij nog steeds dat ik elke week kilo’s verlies, maar het belangrijkste vind ik dat ik mij op dit moment FITTER voel en daar doe ik het voor. Ik ga nog zeker door!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor Personal Training? Klik hier voor meer informatie! 


DOETINCHEM

Marlous Hazersloot

Onze Kei-Fitter van de maand november is… Marlous Hazersloot

“Waarom ik voor Kei-fit Doetinchem heb gekozen?

Het thuiszitten in het begin van de Corona-tijd had zijn sporen achtergelaten: niet sporten, lekker en veel eten en alleen maar thuiswerken. Ik kon dit moeilijk accepteren, dus ik besloot wat te doen en in plaats van te piekeren in mezelf te investeren. Juist de Corona-tijd heeft mij doen besluiten om eindelijk met Personal Training te beginnen. Iets wat ik altijd wel wilde, maar dit is ook een investering.

Ik wilde graag sterk, fit en vooral gezond deze periode doorkomen en iets wat ik ook in de toekomst kan doorvoeren. Ik heb dit zeker bij Loraine in Doetinchem kunnen vinden. Elke dinsdagochtend samen keihard aan de bak, ze geeft me veel tips en daardoor boek ik nu enorme vooruitgang. Ik heb me nog nooit eerder zo sterk, fit en gezond gevoeld, zelfs niet voor de Corona-periode. Een van de betere cadeautjes die ik ooit aan mezelf heb gegeven!

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor Personal Training? Klik hier voor meer informatie!

GENDRINGEN

Rik Krachten

Onze Kei-Fitter van de maand november is…. Rik Krachten! 

Rik is in september gestart met Body Support en hij is tot dusver al 11.5 kilo kwijt! Zijn spiermassa is daarnaast ook nog eens toegenomen. Met een gemiddelde bezoekfrequentie van 5.1 keer per week over de afgelopen 84 dagen is hij enorm gemotiveerd. Rik’s moeder Anja was in augustus gestart met Body Support. Haar fantastische resultaten hebben ervoor gezorgd dat Rik ook enthousiast werd.

Lees hieronder zijn verhaal!

“Wat een leuke verrassing! Nu ik meer vaste eetmomenten hanteer voel ik mij weliswaar met minder kilocalorieën een stuk fitter. Tuurlijk heb ik soms moeilijke momentjes maar de resultaten maken het zeker de moeite waard. Body Support is voor mij echt een perfecte stok achter de deur!”

Grote complimenten namens Team Kei-Fit en we trekken de lijn gewoon door!

LICHTENVOORDE