Kei-Fitters van de maand december 2020!

11 januari 2021
KF

Onze maandelijkse rubriek ‘Kei-Fitter’ van de maand is voor de maand december 2020 weer bekend! Per vestiging hebben we weer een Kei-Fit kanjer uitgeroepen die de afgelopen maand op zijn/haar eigen manier heeft verdiend om in het zonnetje gezet te worden.

Check hieronder de winnaars en hun verhaal!

HAAKSBERGEN

Inge Dragt

Onze Kei-Fitter van de maand december 2020 is… Inge Dragt!

Al een tijdje had ik het idee dat ik meer met mezelf moest gaan doen. Na jaren van lichamelijke ongemakken en rustig aan moeten doen, was er weer groen licht van de fysiotherapeut om weer gedoseerd te gaan bewegen.
Begin mei zag ik een oproepje op Facebook voorbij komen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en hierop gereageerd. Binnen één dag had ik al reactie en hebben we een afspraak gepland.
Daniek Vedders werd mijn Personal Trainer en samen met haar ben ik de eerste dag dat Kei-Fit weer buiten open mocht gestart met het doornemen van mijn doelen, wat kan ik verwachten en wat wordt er van mij verwacht?
Ik zou starten Body Support en minimaal 2 keer per week sporten. Een beetje sceptisch over mezelf (is dit echt iets voor mij) ging ik weer naar huis.

Daar kwam mijn eerste voedings- en trainingsschema. Vol goede moed ben ik van start gegaan. 1 keer per week Bodypump en 1 keer per week het trainingsschema. 1,5 dag na mijn eerste Bodypump les kon ik amper vooruit komen….. maar we gingen door.

Week na week ging het steeds beter.
Het aanpassen van mijn eetpatroon was (en is nog steeds) een uitdaging. In eerste instantie kom je erachter dat je veel te weinig eet. Meer eten en wel afvallen…. Ja echt waar. Het probleem zat hem in 6 eetmomenten op een dag. In de praktijk kom ik erachter dat dit een hele uitdaging is.
Door drukte schiet het tijdig eten er nog wel eens bij in. Maar per week boekten we vooruitgang, de spierpijn werd beter, discipline in mijn eetpatroon werd steeds beter en de resultaten per week gaven nog meer drive om door te gaan.

In de praktijk is gebleken dat mijn voorkeur ligt bij de groepslessen. Na verloop van tijd heb ik er dus voor gekozen minimaal 2 keer per week een groepsles te volgen. En dit doen we getrouw nog steeds wekelijks, Bodypump en BBB zijn voor mij favoriet.

De stap zetten was een drempel maar inmiddels voel ik me bij Kei-Fit zeker op mijn plek. Sporten op het niveau dat bij jou past. Gezien enkele lichamelijke en medische ongemakken moet ik soms  een pas op de plaats maken. Ook hierbij wordt je goed begeleidt door het team van Kei-Fit. 

Inmiddels zijn we een half jaar onderweg. Ik voel me zoveel fitter, al een aantal kilo lichter en zo veel beter in mijn vel.
Helaas door corona mogen we niet fysiek sporten, gelukkig zijn er de online lessen thuis. Hopelijk zien we elkaar snel weer. Dank aan team Kei-Fit Haaksbergen bij alle ondersteuning.

Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden voor Personal Training? Klik hier voor meer informatie! 

GENDRINGEN

Mark Geerdink

Onze Kei-Fitter van de maand december 2020 is…. Mark Geerdink! 

Mark was de eerste die het rondje Kei-Fit gelopen heeft. De bordjes van de checkpoints stonden nog niet in de grond of Mark was al gefinisht. Tussen oktober en midden december was Mark ook minimaal 4x per week binnen bij Kei-Fit te vinden. Fanatiek neemt hij deel aan de Spinning en Core lessen maar ook een Sprint 8 programma gaat hij niet uit de weg.

Gefeliciteerd met jouw uitverkiezing Mark, ga zo door en hopelijk zien we jou gauw weer binnen bij Kei-Fit.