Kei-Fit herstart samenwerking met Fysiotherapie Lichtenvoorde | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Kei-Fit herstart samenwerking met Fysiotherapie Lichtenvoorde

15 juli 2022
KF

Romy van Fysiotherapie Lichtenvoorde is vanaf 22 juli 2022 elke vrijdag van 08.00 – 09.00 uur beschikbaar voor Kei-Fit leden. Via een van onze medewerkers is het mogelijk om een afspraak voor het spreekuur in te plannen. Hieronder stelt Romy zich alvast kort voor:

”Hallo allemaal!  Mijn naam is Romy en ik ben 26 jaar oud. Ik ben een geboren- en getogen Achterhoeker, maar ik woon sinds 6 jaar in Enschede. Nadat ik een sportopleiding heb afgerond op het CIOS, ben ik in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 2021 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Lichtenvoorde. In mijn vrije tijd speel ik volleybal, waar ik ook lid ben van de Technische Commissie, en houd ik van een drankje en een feestje. De aankomende tijd zal ik het sportspreekuur verzorgen bij Kei-Fit op vrijdagochtend van 8.00 uur tot 9.00 uur. Dus mocht je klachten of vragen hebben, maak dan vrijblijvend een afspraak bij een van de medewerkers of spreek me aan in de sportschool. Samen zullen we kijken hoe jij het best geholpen kan worden! Hopelijk tot ziens!”

Romy
Romy van Fysiotherapie Lichtenvoorde is elke vrijdag van 08.00 – 09.00 uur beschikbaar voor Kei-Fit leden.