Kei-Fit COVID-19 compensatie

31 maart 2020
KF

Gezondheid boven alles!

Beste Kei-Fitters,

De overheid heeft besloten om de huidige COVID-19 maatregelen te verlengen tot 28 april 2020. Dat houdt in dat sportcentra, inclusief Kei-Fit, gesloten blijven. Een bijzondere situatie waar wij enorm van balen, desalniettemin blijven wij positief en willen wij jou helpen waar dat kan. We missen jullie..

BLIJF BEWEGEN
Wij blijven volop voor jou in beweging. Wij voorzien jou van video’s op ons nieuwe YouTube kanaal [de Kei-Fit 20●20 challenge] en kan jij online, jouw eigen persoonlijke trainingsschema aanvragen. Verder ontvangen jullie onze dagelijkse nieuwsbrieven met daarin leuke recepten, tips van onze specialisten en de video’s. 

TRAININGSSCHEMA VOOR THUIS
Vanaf vandaag heb jij de mogelijkheid om online een persoonlijk trainingsschema aan te vragen via www.kei-fit.nl/aanvraagtrainingsschema. Op deze manier willen wij jullie helpen om Kei-Fit te blijven. 

COMPENSATIE
Deze week zullen wij de maand april incasseren zoals aangekondigd in onze laatste nieuwsbrief van 24 maart. Hoewel de overheid hulp heeft aangekondigd is het nog steeds duidelijk hoe dit precies zal zijn. We rekenen op jullie begrip, zodat we op deze manier de komende periode toch aan onze financiële verplichtingen kunnen blijven voldoen. Wij willen jou ter compensatie 3 opties aanbieden t/m 28 april 2020:

Optie 1 – ‘Ik ben Kei-Fit ambassadeur’
Bedankt voor jouw steun en vertrouwen in deze onzekere tijd. Alleen samen komen we de COVID-19 tijd door.

Optie 2 – ‘Ik wil weer Kei-Fit worden’ 
Kies voor een van de volgende opties: 

  • 2 keer een 1-op-1 sessie van 30 minuten met jouw Personal Trainer
  • 4 weken online voedingsbegeleiding

Optie 3 – Samen sporten is leuker
Geef een maand sporten cadeau aan een toekomstige Kei-Fitter. Denk aan een familielid, vriend(in) of kennis.

Indien wij langer gesloten moeten blijven volgen er nieuwe compensatiemogelijkheden. Het aanvragen van deze compensatie kan t/m 1 mei 2020 en is alleen geldig bij het invullen van het formulier op onze website. Klik op www.kei-fit.nl/compensatie