Judolerares Marjolein Besnyöi versterkt team Kei-Fit

23 december 2020
KF

Vanaf 01 januari komt Marjolein Besnyöi ons Kei-Fit judoteam versterken. Samen met judoleraar Adriaan Veldboom gaat zij de judolessen bij Kei-Fit Haaksbergen verzorgen. Welkom bij het team!

Kei-Fit neemt Judoschool Haagsma, locatie Haaksbergen, per 01 januari over. Met deze stap kunnen wij ons judo aanbod uitbreiden. Super gaaf! 

Marjolein stelt zichzelf graag even voor:
“Mijn naam is Marjolein Besnyöi, 30 jaar, geboren in Enschede en sinds december 2019 woon ik in Hengelo (OV). Ik heb in 2012 de sportopleiding (ALO) afgerond en daarna ben ik als combinatiefunctionaris bij een sport/judoschool in Hengelo aan de slag gegaan. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het managen van de judoschool en het geven van fitness en judolessen aan verschillende doelgroepen. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, wandelen of lees ik een spannend boek. Verder vind ik (rond)reizen ook geweldig waarbij Amerika en Zweden mijn favoriete landen zijn. Mijn familie en vriendinnen omschrijven mij vaak als enthousiast, betrokken, gedreven maar soms toch ook wel wat eigenwijs. Ik vind het erg leuk om jullie team te mogen komen versterken en kijk ernaar uit om kennis met jullie te maken!

Namens Adriaan & Marjolein wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen en een gezond 2021!