Jacco Koerselman versterkt Kei-Fit tennisleraren team

18 september 2020
KF

Aangenaam, mijn naam is Jacco Koerselman en ik ben 19 jaar oud. Vanaf 22 september kom ik tennislessen verzorgen voor Kei-Fit. Ik heb mijn opleiding tot tennisleraar A afgelopen jaar afgerond en sta dus nu aan het begin van mijn carrière.

Ook zelf tennis ik regelmatig in mijn eigen woonplaats Terborg. Ik doe dit ongeveer 2 keer in de week en al sinds ik een jongetje van 6 was. Naast dat ik tennis doe ik ook nog aan voetbal. Ik doe dit in het 1e elftal van VV Terborg.

Ik heb er super veel zin in om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en ga zo goed mogelijk mijn best doen om leerzame en ook zeker gezellige lessen neer te zetten. Zie je mij een keer rondlopen op de banen en heb je een vraag of wil je even praten, spreek me gerust aan en hopelijk kan ik je dan helpen.