Ivo Banning tekent contract bij Sport- en Familieclub Kei-Fit! | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Ivo Banning tekent contract bij Sport- en Familieclub Kei-Fit!

25 mei 2022
KF

Vanaf 1 juni komt Ivo Banning het team van Kei-Fit Lichtenvoorde en Kei-Fit Doetinchem versterken. Hieronder stelt Ivo zich kort al even voor:

Hoi Kei-Fitters!

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Mijn naam is Ivo Banning, 25 jaar en ik kom uit Lichtenvoorde. Bij Kei-Fit is ooit mijn passie ontstaan voor de sportschool. Al gauw was ik er iedere dag te vinden! Na een tijdje realiseerde ik mij dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Heel snel ben ik mijn diploma’s gaan halen en ondertussen ben ik alweer 4 jaar werkzaam in de sportschool wereld. Tijd om terug te keren bij Kei-Fit! Je gaat me vooral tegenkomen op de fitnessvloer en daarnaast ga ik ook personal training geven.

Vanaf 1 juni ben ik te vinden op de maandag in Doetinchem en de rest van de week in Lichtenvoorde. Met mijn enthousiasme en jouw inzet gaan we er samen voor zorgen dat jouw sportieve doelen behaald worden! Tot snel! 

Welkom bij de Kei-Fit familie Ivo!

Foto Ivo
Ivo Banning tekent contract bij Kei-Fit