Info: Start met gezonde voeding! | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Info: Start met gezonde voeding!

11 januari 2023
KF

Wil jij graag afvallen of meer structuur in je voedingspatroon? Onze voedingscoaches staan te popelen om jou hierbij te helpen. Jij verbrandt meer met het juiste eetpatroon, waardoor je meer energie krijgt en beter in balans blijft. Wij maken gebruik van het voedingsprogramma Body Support. Dit is géén dieet, maar een programma gericht op gedragsverandering en zelfredzaamheid.

Op vrijdag 20 januari is er een nieuwe informatie bijeenkomst over ons Body Support programma bij Kei-Fit in Gendringen. De informatie avond is van 19.00 uur – 20.00 uur en jij kan hierbij zijn! Deelnemen aan de informatie avond is gratis, geef je op via lotte@kei-fit.nl

SUCCESVERHALEN
We hebben inmiddels veel leden geholpen met het bereiken van hun doelen. Hieronder lees je het succesverhaal van BodySupport deelneemster Heidi. 

Het succesverhaal van BodySupport deelneemster Heidi

“Hallo, ik ben Heidi, 38 jaar, woon samen met mijn vriend Bart en dochter Nova (6) in Doetinchem.

Mijn sport is voetbal, maar door rugklachten ben ik ook gaan sporten bij Kei Fit. Doordat ik me in een bepaalde periode had aangemeld, kwam ik in aanmerking voor een Body Support aanbieding. Na een informatief gesprekje was ik hier sceptisch over en zag vooral de bomen op de weg; Zijn het geen rare recepten? Gaat mijn dochter dit eten, is het te combineren met onregelmatige diensten? Na wikken en wegen toch de stap genomen, nooit geschoten is altijd mis en er mochten best wel wat kilo’s af. Ik begon eerst te stoppen met snoepen en snaaien, dat lukte me, dus dacht; de knop is om, gaan met die banaan!

Ik kreeg een voedingsschema op maat. Door een wissellijst is er genoeg keuze om je menu nog aan te passen. Via een app kon ik mijn weekmenu’s inzien en had ik mijn boodschappenlijstje altijd bij de hand. Maar jeetje, wat mocht ik veel eten! Ik at dus eigenlijk veel te weinig. Door een uitgekiend eetpatroon verbrand ik nu meer en blijf ik beter in balans. Het is geen dieet maar een andere manier van eten met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes , waardoor het programma mij echt geen moeite kost. Hierbij sport ik minstens 3x in de week. Door de Corona kan ik soms zelfs een keer extra sporten.

Ik ben oktober 2019 gestopt met snoepen, in november 2019 begonnen met Body Support en ben nu al bijna 23 kilo kwijt. Laatst met een groepsles binnen, zag ik mezelf weer in de spiegel en dacht, jah, dat zag er een paar maanden geleden toch heel anders uit. Ik kan het iedereen aanraden, dit vooral omdat het geen dieet is maar gewoon eten waar het hele gezin aan mee kan doen. Alles is gewoon te koop in de supermarkt.

Ik wil Kei-Fit bedanken, ik voel me nu lekker, heb meer energie en krijg van alle kanten complimenten, zonder jullie hulp was me dit niet gelukt.”

Wil jij liever een individueel informatiegesprek? Vraag hieronder een vrijblijvend gesprek aan:

Starten met BodySupport
Kei-Fit vestiging: