Het succesverhaal van: Yvonne Weggen | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Yvonne Weggen

02 september 2022
KF

”Eind januari 2022 besloot ik mee te doen met de Kei-Fit afvalrace. Vooral om te gaan sporten, het bijbehorende dieet vond ik bijzaak, omdat ik al vele jaren het lijnen had afgezworen. Mijn ervaring was namelijk; 10 kilo eraf en een tijdje later 12 erbij! Maar Jeffrey, de coach van deze afvalrace heeft me gemotiveerd om ook het dieet te volgen.

De 5 eerste weken bij Kei-Fit waren gemoedelijk en inspirerend tegelijk. Ik viel 5 kilo af met het dieet dat me vooral anders leerde eten en daarnaast ging ik drie keer per week sporten. Ik had geen honger en geen behoefte meer aan zoet en snaaien. Echter de grootste motivatie was en is de betere verdeling van energie over de dag. Ook kan ik eventuele stress kwijt tijdens het sporten. Mijn hoofd raakt leeg en daarna opgeladen met positiviteit. Dit heb ik sindsdien voortgezet en ik ben inmiddels 20 kilo lichter. Sporten in groepsverband vind ik het meest motiverend, maar een rondje Egym is soms makkelijker in te passen met een fulltime baan en een druk gezinsleven. Inmiddels is het een gewoonte geworden om veel te sporten en ‘goed’ te eten. De prettige cultuur bij Kei-Fit draagt daar zeker aan bij!”

Wil jij net als Yvonne samen toewerken naar het beste resultaat? Klik dan hieronder!

Yvonne Hb