fb logo Het succesverhaal van: Wencke | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Wencke

31 augustus 2023
KF

Het succesverhaal van: Wencke

Hai!

Mijn naam is Wencke Dickmann en ben woonachtig in Ulft. Sinds April ben ik aan het sporten gekomen door een collega/vriendin van mij. Ik zat er al een poosje aan te denken om te gaan sporten, want mijn conditie is niet best en heb toch wel wat overtollige kilo’s die ik moet meedragen, dus besloot toch maar om de stap weer te wagen.

Inmiddels ben ik begonnen met Body Support, een voedingsprogramma die je leert bewuster te zijn met wat je eet. Ben ondertussen al aan de tweede 8 weekse programma begonnen en al ruim 10 kilo kwijt. Het is makkelijk vol te houden, dus ga er nog wel even mee door!!!

Na het sporten, ga ik af en toe ook nog in de sauna en neem een zonnebankje, wat bij in het abonnement zit…heerlijk. Ik ben blij dat ik de stap heb genomen, dat ik wat kilo’s kwijt raak en hopelijk dat mijn conditie op den duur ook beter wordt.

Lieve groet,
Wencke

Img 20230830 Wa0023