Het succesverhaal van Tamara via Personal Training

17 september 2020
KF

Hier het succesverhaal van KF Personal Training deelneemster Tamara!

Mijn eerste doel toen ik bij Kei-Fit begon was afvallen van 75,6 kg naar 68 kg. M.b.v. BodySupport onder begeleiding van Bart heb ik mijn doel behaald ✅

Mijn tweede doel was spiermassa en spierkracht opbouwen.Ik ging aan de slag met een standaard schema. Ik deed maar wat en het resultaat dat ik voor ogen had bleef natuurlijk uit. Verspilde tijd en energie vond ik dat en totaal niet motiverend. Mijn gewicht was zelfs gezakt naar 62 kg.

Om serieus aan mijn doel te werken en om te leren hoe ik dat doen moest, heb ik Bart benaderd voor Personal Training. Ik kreeg een voedings- en trainingsschema, aangepast aan mijn doel en wensen, waarmee ik gemotiveerd en fanatiek aan de slag ging. Bart stond mij met raad en daad bij en waar nodig stelde hij het voedings- en/of trainingsschema bij. Tijdens de coaching gesprekken met Bart heb ik meer zelfinzicht gekregen en heel veel geleerd over o.a. voeding, herstel, stress- management, training en techniek.

De Personal Training met Bart was een succes. Ik heb veel progressie geboekt en weeg op dit moment 71 kg. Ik ben vooral aangekomen in spiermassa en heb meer power. Ik zit veel beter in mijn lijf 💪

Specifieke kenmerken die ik zeer goed vind aan Bart is dat hij echt passie heeft voor zijn vak. Dit straalt hij ook uit. Hij heeft een bak met kennis en ervaring. Hij leert je de zin en onzin op het gebied van o.a. voeding en training, zodat je tussen de bomen het bos weer ziet, hahaha. Bart is erg pragmatisch, met gemak schudt hij praktische oplossingen uit zijn mouw!

Ik kan Personal Training van Bart alleen maar van harte aanbevelen. Succes gegarandeerd!Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden van Personal Training? Kijk op https://kei-fit.nl/personaltraining