Het succesverhaal van: Roel Volkers | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Roel Volkers

14 september 2021
KF
Roel Volkers Doetinchem

”Begin April besloot ik de knop om te zetten. Er moest iets gebeuren ik woog veel te veel (123,4kg) en begon er steeds meer last van te krijgen. Op dat moment deed ik alleen rugby maar dat lag lang stil vanwege Corona.
Het moment dat ik op facebook een advertentie zag van Kei-Fit: ”zes weken buik weg” dacht ik laat ik eens informeren en besloot na de informatie meteen door te zetten en mij er voor aan te melden.
Op 12 april begon ik hiermee en kreeg ik de menu’s van Body Support en 2x per week personal training voor zes weken lang. Het was heel erg wennen in het begin, maar ik heb mij strak aan de menu’s gehouden. In de personal trainingen kreeg ik extra advies en werd door de trainsters goed gemotiveerd om dit vol te houden. Toppers!
Zo vlogen de zes weken voorbij en zat de personal training met voedingsschema’s erop. Op dat moment al een leuk resultaat behaald.
Toen kwam de vervolg stap: Wat nu?
In overleg wat Kei-Fit te bieden had besloot ik om door te gaan en een abonnement te nemen. De eerste weken hield ik mij vooral bezig met de e-Gym. Daarna ging ik al snel allerlei groepslessen proberen. Deze bevielen mij prima en dit doe ik nu vooral samen met de e-Gym.
Met trots mag ik nu zeggen dat ik ±30 Kg verloren ben.”

Wil jij net als Roel prachtige resultaten behalen en beginnen met PT? Klik dan op onderstaande link!

https://kei-fit.nl/personaltraining/