Het succesverhaal van: Miriam Griesbach | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Miriam Griesbach

11 april 2022
KF

”Vorig jaar in september had ik voor het eerst PT bij Tom met een bijbehorende voedingsschema. Dit beviel mij heel goed. Ik ben er toen niet alleen van afgevallen, maar ik ben er ook fysiek en mentaal sterker door geworden. Tijdens de wintermaanden heb ik helaas een blessure opgelopen. Hierdoor liep ik lang bij de fysio, maar de pijn bleef steeds maar terugkomen. Ik ging steeds meer achteruit en zag alleen nog maar wat ik alles niet meer kon. In januari heb ik de knoop doorgehakt en ben ik weer begonnen met PT bij Tom. Deze keer heb ik gekozen voor een vegetarisch voedingsschema, heel lekker! Tom begeleid mij elke week, confronteert mij met mijn angsten en ziet wat ik kan maar nog niet durf. Naast de PT bij Tom, volg ik Zumba en BBB bij Betty, Bootcamp bij Jesper en af en toe een rondje eGym. De groepslessen bevallen mij heel goed, ik kan in mijn eigen tempo meedoen en oefeningen die nog niet zo goed lukken aanpassen aan mijn eigen niveau. Ik voel me weer fit en fysiek & mentaal sterk. Tom, Betty, Jesper en Nordin met je pittige buikspieroefeningen, bedankt dat jullie elke week opnieuw voor mij klaar staan en met mij samen mijn grenzen verleggen. Jullie zijn echte toppers!”

Wil jij net als Miriam samen werken aan jouw succesverhaal? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Hb
Miriam met haar Personal Trainer Tom

Kei-Fit Obstacle Run! 💪

Fb Banner