Het succesverhaal van: Maurice | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Maurice

05 mei 2023
KF Gendringen

”Het begon met een eenmalig partijtje squash met een goede vriend Eric, wat uitliep op 5 nieuwe Kei-Fit leden; Eric werd lid en wij namen een familie abonnement waar elk familielid fanatiek gebruik van maakt. We hebben er veel plezier in. Ik sport gemiddeld zo’n 3 keer in de week, waarvan 2 keer in de week nog steeds met Eric, een keer met mijn vriendin en minimaal één keer in de week eGym. Ik dacht weinig tijd te hebben voor sporten (excuus om niet te gaan?) maar ik ga nog steeds met plezier zowel squashen en fitnessen. En langzamerhand begin ik het resultaat te zien.”

Wil jij net als Maurice starten met eGym? Vraag dan een vrijblijvende proefles aan!

Kei-Fitter van de maand