Het succesverhaal van: Mariska ter Denge | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Mariska ter Denge

17 december 2021
KF

”Eind juli vorig jaar is er een knop omgegaan en ben ik in augustus begonnen met sporten om wat kilo’s kwijt te raken en weer gezonder te worden. Via Jenny heb ik kennis gemaakt met Kei-Fit en ben ik samen met haar ook de BodySupport gaan doen onder begeleiding van Sanne (en tijdelijk Lobke). Ondertussen ben ik al wat kilootjes kwijtgeraakt en heb ik een veel betere leefstijl gekregen en ga ik nu veel bewuster met mijn eten om. Ik merk dat ik fitter ben en vind het leuk om te sporten! (soms heb ik zelfs moeite keuzes te maken tussen alle groepslessen en de eGym) Het is ook altijd gezellig en we blijven ook vaak nog even kletsen na het sporten.
Door onder andere de maatregelen het afgelopen jaar heb ik ook af en toe moeite gehad om een goed sportritme te creรซren en te behouden, waardoor ik een beetje stabiel ben blijven staan. Maar sinds kort is mijn vriend Bob ook begonnen met sporten in combinatie met BodySupport en is er weer frisse motivatie en een extra steuntje in de rug om er weer goed tegenaan te gaan! Met de goede begeleiding van Sanne en Renske (en ook zeker alle andere Kei-Fit medewerkers) gaat het vast goedkomen!”

Wil jij net als Mariska onder persoonlijke begeleiding aan de slag met BodySupport? Wij helpen je graag! Klik hieronder voor een vrijblijvende intake!

https://kei-fit.nl/starten-met-bodysupport/

Mariska

Kei-Fit Obstacle Run 2023Zondag 11 juni

Evenementen Sportschool Aalten