Het succesverhaal van: Manel | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Manel

22 juli 2021
KF

Het succesverhaal van: Manel Dwars⚡️

“In april ben ik gestart bij Kei-Fit met personal training, ik ben hiermee begonnen omdat ik na een lange blessureperiode het sporten weer mocht oppakken. De eerste weken vielen me behoorlijk tegen aangezien ik het sporten toch wel onderschat had. Justin ter Huurne heeft me geholpen met het zoeken van alternatieven waarbij ik toch kan sporten zonder dat mijn blessure weer opspeelt. Inmiddels heb ik de handvatten gekregen om zelfstandig verantwoord te sporten. Ik ervaar inmiddels veel plezier in het sporten en merk dat ik gemotiveerd ben om dit zelfstandig in de toekomst vol te houden. In mijn ogen is Kei-fit een aanrader en denken ze goed mee in de begeleiding”.

Start nu!