Het succesverhaal van: Kitty | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Kitty

01 juni 2022
KF

‘Ik ben bijzonder blij dat Kei Fit een oproep deed op Facebook.’

Ik heb best wel een grote rugzak, qua lichamelijk en geestelijke kwalen en had nooit gedacht dat de sportschool zo goed zou uitpakken voor mij. Ik had nog maar 3 maanden de tijd om de diabetes omlaag te krijgen of ik moest elke dag spuiten.. en toen kwam jullie oproep voorbij. ‘S avonds laat, op een zaterdag, direct aangemeld, en ’s maandags een heel fijn en leuk intake gesprek gehad. Ik wist toen direct: dit is het. De suiker ging omlaag, niet veel in het begin, maar nu noemt de diabetes consulente het spectaculair. Er was geen tabel die zo hoog was, boven de 185 tot 47 nu. De diabetes consulente geloofde nooit zo in de sportschool, maar nu erkennen ze het toch wel. Ik vind het heel fijn om te doen, er is ook altijd fijne muziek bij. Het is inspanning maar ook ontspanning voor mij. Noem de EGYM altijd; balletjes wegspelen. De mensen van Kei-Fit zijn ook altijd zeer enthousiast en vriendelijk en behulpzaam, wie je ook spreekt, ze zijn het allemaal. Kortom er is altijd een hele fijne sfeer, en het is het beste wat me in jaren is overkomen.

20220601 133108