Het succesverhaal van: Kevin ter Bals | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Kevin ter Bals

30 december 2021
KF

”Van niet sporten, naar 5 keer per week sporten.
Eind september heb ik voor mijzelf de knoop doorgehakt en heb ik mijzelf aangemeld bij Kei-Fit. Ik had erg veel last van de extra kilo’s wat ik bij me droeg. Ik wilde graag aantal kilo’s afvallen en me een stuk energieker voelen. Een behoorlijke drempel waar ik overheen moest stappen. Via inmiddels een oud collega ben ik bij Kei-Fit gekomen. Vervolgens heb ik samen met Lotte gekeken naar een passend programma, in mijn geval was dit krachtiger & strakker met BodySupport. Gedurende de personal trainingen, e-Gym momenten en spinning-avonden begon ik steeds meer mijn draai te vinden in het sporten met als gevolg dat ik er naar streef om 5 dagen per week in de sportschool te staan. Wie had dat ooit gedacht? Nu ongeveer 3 maanden later voel ik me een stuk energieker en fitter en kan ik met trots zeggen dat ik al flink wat kilo’s (bijna 13kg) ben afgevallen. Als ik naar deze periode terug kijk is het afvallen me goed afgegaan door het sporten, maar ook het aanpassen en bewust worden van mijn voeding en voedingsmomenten. De einddoelen heb ik nog niet behaald maar ik kan zeggen dat ik goed op weg ben. Ik kijk ernaar uit om onder begeleiding van Lotte mijn doelen te behalen!
Mijn complimenten aan het Kei-Fit team! Altijd vrolijk, vriendelijk en fanatiek!”

Kevin Ter Wals