Het succesverhaal van: Jeanine | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Jeanine

08 mei 2023
KF Doetinchem

”Ik sport al vele jaren met veel plezier bij Kei-Fit. Ooit gestart met een Bootcamp challenge, 5 weken, 3x Bootcamp per week. De start was zwaar maar ik boekte al snel resultaat. Ik ben blijven sporten bij Kei-Fit omdat naast een gevarieerd aanbod, ik daar ook veel gezellige mensen ontmoet. Op dit moment wissel ik Bootcamp, een buitensport die nooit hetzelfde is, af met Bodypump, een pittige groepsles op hippe muziek. Zo nu en dan pak ik een Tabata of Cross Core mee. Zoek je een gezellige, no nonsens sportclub waar je lekker aan je conditie kunt werken, dan is Kei-Fit jouw plek!”

Wil jij net als Jeanine starten met onze groepslessen? Vraag dan hieronder een vrijblijvende proefles aan!

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 05 08 Om 14.37.07

 

Uitnodiging Grand Opening Padel

PADEL!