Het succesverhaal van: Janine | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Janine

08 oktober 2021
KF
20210715 185001 1

“In maart reageerde ik heel spontaan op een oproep op Facebook om mee te doen mijn buikvet kwijt te raken. Dat leek me een goed plan. Natuurlijk werd ik snel gebeld door Martine of ik langs wilde komen bij Kei-Fit. Het was Corona tijd en de sportschool was niet open binnen, maar buiten en in de tent kon er getraind worden. Ik twijfelde enorm om te starten, omdat ik bang was dat ik het niet zou vol houden. Ik begon met een half uur Personal Training met Martine Viergever, dat was zwaar maar ook prettig en ik begon aan het weekmenu om kilo’s kwijt te raken. Ik deed dit vooral om me goed en gezond te voelen en weer energie te krijgen. Nu heb ik geen Personal Training meer, maar kom ik in ieder geval 2 x in de week naar de eGym. Vandaag gaf de weegschaal tijdens het weegmoment bij Kei-Fit aan dat ik bijna 15 kg.kwijt ben. Dat zijn 3 zakken aardappels,die ik niet meer mee hoef te dragen. Super trots op mezelf. Ik ga door, want het zit in mijn systeem en ik voel me er goed bij.
Ik kan alleen maar zeggen, geen gemaar gewoon beginnen daar!😁” 

Wil jij ook beginnen met PT? Klik dan op onderstaande link!

https://kei-fit.nl/personaltraining/