Het succesverhaal van: Jai | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Jai

24 mei 2023
KF Lichtenvoorde

”Ik denk dat ik nu zo’n 3 jaar bij Kei-Fit sport. Of ja… Sport?! Ik sport wel, maar ik zoek ook graag de ontspanning op onder het genot van een kopje thee of een frisje aan de bar! Want het is altijd gezellig bij Kei-Fit! Ik loop nu een jaar met een blessure, hierdoor ontbreekt het mij weleens aan motivatie om te sporten (al zeg ik het zelf). Het helpt mij dan om een stok achter de deur te hebben. Dit heb ik bij Kei-Fit. Altijd wordt er gevraagd hoe het met mij gaat en zo nodig spreken we wekelijks af voor een update. Dit helpt mij enorm. Het is voor mij makkelijk om te kijken wat ik niet kan, maar het fijne team van Kei-Fit kijkt juist naar wat wél kan. Binnenkort begin ik weer met de personal training, hier kijk ik enorm naar uit. Dan combineer ik de gezelligheid en het sporten, en na het sporten natuurlijk nog een drankje aan de bar!”

Wil jij net als Jai beginnen met Personal Training én samen werken aan jouw doel? Vraag dan hieronder een vrijblijvende proefles aan!

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 05 22 Om 14.43.00

 

Uitnodiging Grand Opening Padel

PADEL!