Het succesverhaal van: Henriëtte | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Henriëtte

17 maart 2023
KF Haaksbergen

”In maart 2022 ben ik begonnen met sporten bij Kei-Fit. Ik zei altijd dat ik allergisch was voor de sportschool, maar ik liet mij door een vriendin overhalen mee te gaan sporten bij Kei-Fit. Ik kreeg al snel de smaak te pakken. Ik deed de EGYM rondjes uitgebreid met de andere toestellen, het ging steeds fijner. Naast het fitter worden en in beweging zijn, viel ik ook af. Na de zomervakantie had ik moeite om weer lekker in de flow te komen. Ik gaf dit aan en werd hierin fijn begeleid, even een praatje hoe het gaat of even het zeggen dat je goed bezig bent, het hielp mij echt! Dat vind ik ook zo fijn aan de coaches en medewerkers van de Kei-Fit. Ze kennen je bij naam, je bent geen nummer maar echt een persoon en het contact is laagdrempelig. Ik ben er nog lang niet, maar allergisch voor de sportschool dat ben ik allang niet meer…”

Wil jij ook starten met EGYM? Vraag dan hieronder een vrijblijvende proefles aan!

Kei-Fitter van de maand: Henriëtte