Het succesverhaal van Harry en Janna | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van Harry en Janna

18 november 2022
KF

”Na onze zondagse sportactiviteiten werden Harry en ik bij de koffie verrast door twee teamleden van Kei-Fit. We kregen een waardebon van Kei-Fit aangeboden met de vermelding dat we gekozen waren tot “sportkoppel van de maand”, vanwege onze “frequente en enthousiaste” inspanningen. Een leuke vrolijke opsteker. Dank jullie wel team Kei-Fit!

Harry heeft uitgerekend dat hij zich de afgelopen 11 jaar ongeveer 1500 keer in het zweet heeft gewerkt bij Kei-Fit. Ik deed dat jarenlang alleen door vaak en lang buiten hard te lopen. Na een paar valpartijen heb ik begin maart besloten wat gevarieerder te gaan bewegen bij Kei-Fit. Met veel enthousiasme doe ik 2 keer per week mee aan de Fit & Vitaal groepslessen onder begeleiding van Silas. Het enthousiasme is voor een groot deel te danken aan Silas, die een natuurtalent heeft voor het geven van groepslessen. Ook probeer ik een paar keer per week het eGym circuit af te werken. Het hardlopen buiten heb ik ingewisseld voor intervallopen op de band. Waar ik de rest van de aanwezigen dus urenlang opzadel met het piepen van mijn schoenen op de band.

Na 8 maanden kan ik alleen maar zeggen dat het een hele goede greep is geweest om lid van Kei-Fit te worden. Er komen nu veel meer spieren in mijn lijf aan bod en dat is niet verkeerd op mijn 77e. Mijn balans is ook absoluut beter geworden. Ik ben nog niet weer hardhandig in aanraking gekomen met de stoep of straat. Ik was altijd al fan van prof. Erik Scherder , die onvermoeibaar zijn best blijft doen om ons allemaal aan het bewegen te krijgen. Na een paar fikse gezondheidsproblemen heb ik aan den lijve mogen ervaren wat bewegen voor mij kan doen. Voor mij is de winst van bewegen net zo groot als van de inzet van medicatie. Dat is natuurlijk wel heel erg boffen, want helaas is dit lang niet voor iedereen weggelegd. Nu mij de kans wel geboden wordt zou ik wel gek zijn om die niet te benutten. Dus ben ik ettelijke dagdelen per week aan het sporten of wandelen. De endorfinen vliegen me om de oren envirussen en andere infecties gaan bijna altijd mijn deurtje voorbij.

Ik hoop van harte het nog jaren vol te kunnen houden. De “duo personal training” , waar we de ontvangen waardebon voor in kunnen zetten, zien we graag tegemoet. Nogmaals hartelijke dank.”

Wil jij net als Harry en Janna kennismaken met Personal Training? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Harry En Janna
Harry en Janna werden verrast door Kei-Fit coach en personal trainer Ivo.