Het succesverhaal van: Frans Hummelink | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Frans Hummelink

26 augustus 2021
KF

“Vanaf september vorig jaar ben ik begonnen bij Kei-Fit. Ik voelde mij niet goed in mijn eigen lichaam. Na een duidelijke uitleg en begeleiding ben ik gelijk begonnen met drie keer in de week te sporten, ook afgelopen winter buiten met hele goede begeleiding. Half oktober kreeg ik een InBody scan aangeboden en daaruit bleek dat ik behoorlijk aan het gewicht was. Na hele fijne begeleiding van het hele team ben ik daardoor toch 21 kilo afgevallen. Ik zit wat dat betreft weer goed in mijn vel. Ik ben zeer tevreden over het hele team, van de fitness tot en met de kantine, en ik bedank Kei-Fit dat ik Kei-Fitter van de maand mocht worden.”

Wil jij net als Frans je weer goed voelen in je eigen lichaam? Vraag dan nu via onderstaande link startinformatie voor Personal Training aan en wij helpen je met het bereiken van je doelen!

https://kei-fit.nl/personaltraining/

Frans Hummelink