Het succesverhaal van: Daniek | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Daniek

26 mei 2023
KF Haaksbergen

“Toen ik, na een verbouwing, vorig jaar weer in Haaksbergen kwam wonen, was de weg naar Kei-Fit snel weer gevonden. Als klein meisje tenniste ik er al, waardoor ik wist hoe prettig en persoonlijk de sfeer is. Dit is in die tussenjaren niet veranderd. Vanaf moment 1 is er aandacht voor mijn doelen, met een sportschema op maat. Tegenwoordig volg ik, naast individueel sporten, voornamelijk de groepslessen Hiit, Boxing en Bootcamp. De inhoud van de lessen zijn afwisselend en onder fijne, persoonlijke begeleiding van Jesper word ik continu uitgedaagd om mijn sportgrenzen op te zoeken en deze te verleggen. Waar ik in het begin angstig was om bij deze grenzen te komen, kan ik nu niet wachten om ze te verleggen en nieuwe doelen te stellen. Als je mij vorig jaar had gezegd dat ik zoveel plezier in sporten zou krijgen, had ik je niet geloofd. Nu zou ik je er toch gelijk in moeten geven!”

Wil jij net als Daniek uitgedaagd worden door een persoonlijk trainingsschema en onze groepslessen? Vraag dan hieronder een vrijblijvende proefles aan!

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 05 23 Om 08.20.26