Het succesverhaal van: Cynthia Slotman | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Cynthia Slotman

05 oktober 2021
KF
Kei Fitter Van De Maand Haaksbergen

”Ik dacht er al langere tijd over na om te gaan fitnessen naast het tennissen, maar de stap zetten deed ik niet. Tot ik in februari klaar was met de overtollige (corona)kilo’s en meer beweging wilde naast het thuiswerken. Buiten sporten met een Personal Training en daarnaast het voedingsschema van BodySupport leek me wel wat. Ik begon met twee keer in de week Personal Training met Jeffrey, later afwisselend met Personal Training door Tom. Doordat je een afspraak hebt om te sporten, heb je een stok achter de deur. Ook het wekelijkse weegmoment helpt hierin mee. Door het voedingsschema creëer ik voor mezelf een gezond eetpatroon en door de vervangende voedingsmiddelen kan ik het schema veranderen als ik iets niet lust of wil variëren. Dit bevalt me goed en ik gebruik dit nog steeds! De training is echt een training op maat en iedere keer word je weer opnieuw uitgedaagd door net even iets meer te doen dan de vorige keer. Ik merkte al vrij snel een positief resultaat, ik viel snel af en had een betere conditie. Ook bij het tennissen merkte ik een verschil, ik kreeg een beter uithoudingsvermogen en door een sprintje kon ik een bal halen welke ik voorheen niet gehaald zou hebben. Na 4 maanden was ik al 10 kilo afgevallen. Dit gaf een boost om door te gaan met het sporten en gezonder eten. Ook het resultaat van de InBody Scan is leuk om te zien, je ziet hoe het vetpercentage daalt en je een steeds gezonder lichaam krijgt. Inmiddels heb ik één keer in de week Personal Training van Tom en daarnaast tennis ik nog één tot twee keer in de week. Ook het voedingschema van BodySupport gebruik ik nog steeds, echter geniet ik nu ook wel eens van lekker uit eten gaan of even een keer ongezonder eten. En toch val ik nog steeds af doordat ik de rest van de week me aan het schema houd.” Voor iedereen die twijfelt, ik zou het zeker aanraden dit programma te gaan volgen! Je krijgt goede begeleiding en daarnaast een training en voedingsschema op maat.”

Wil jij net als Cynthia prachtige resultaten behalen en beginnen met PT in combinatie met BodySupport? Klik dan hieronder voor meer informatie!

https://kei-fit.nl/personaltraining/