Het succesverhaal van: Claudi | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Claudi

09 maart 2023
KF Gendringen

”In 2000 ben ik gestart bij sportschool Kei-Fit. In die tijd was ik al blij dat ik één keer per week een les kon volgen. Naarmate ik ouder werd vond ik het steeds belangrijker om gezond en vitaal te blijven en probeerde ik twee keer in de week te sporten. Mijn prioriteit lag echter nog steeds bij mijn werk als coach, ondanks alle leuke lesprogramma’s en mogelijkheden die Kei-Fit wekelijks aanbiedt. Toen zag ik de oproep voor het “InBody programma”. Begeleiding bij het sporten in combinatie met gezond eten. Precies wat ik nodig had. Ontzettend stimulerend om te doen. Sporten heeft voor mij prioriteit gekregen en ik plan mijn afspraken hier omheen. Ik ben super blij met het resultaat dat ik behaald heb. Ik voel me fit en vitaal. Ik zal iedereen willen aanraden om meer met bewegen en met gezond eten bezig te zijn. Ook het enthousiasme, interesse en begeleiding door de medewerkers van Kei-Fit ervaar ik als prettig. Kei-Fit bedankt.”

Wil jij net als Claudi begeleiding bij het sporten in combinatie met voedingsadvies? Vraag dan hieronder een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan!

Afbeelding Van Whatsapp Op 2023 03 02 Om 19.21.58