Het succesverhaal van: Charmaine Dogger | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Charmaine Dogger

13 juni 2022
KF

”Eind september vorig jaar ben ik begonnen met een voedingsschema van Body Support in combinatie met Personal Training voor de duur van een half jaar. Hiervoor had ik al veel dingen geprobeerd om af te vallen en mijzelf fitter te voelen, maar zonder resultaat. Door de wekelijkse coaching met aangepast eetschema, werd dit voor mij een stok achter de deur. Daarnaast word ik elke week gestimuleerd door Jeffrey om steeds een stapje meer te zetten. Hierdoor ben ik in gaan zien dat ik meer kan dan ik daarvoor gedacht had. De wekelijks afwisselende trainingen maken het leuk. Ook tijdens de strenge coronamaatregelen werd het door Kei-Fit mogelijk gemaakt om op een aangepaste manier buiten te kunnen trainen. Dit heeft mij zeker geholpen om ook in deze periode door te zetten. Verder heb ik kennis mogen maken met EGym. Ook dit is voor mij een fijne manier van trainen. Begin dit jaar heb ik besloten om mijn traject van een half jaar te verlengen naar een jaar, gezien de mooie resultaten. Ondertussen ben ik 22 kilo afgevallen en ga ik vol vertrouwen mijn laatste maanden van dit traject in om uiteindelijk mijn einddoel te behalen.”

Wil jij net als Charmaine beginnen met Personal Training? Klik dan hieronder!

Kei Fitter Vd Maand Hb
Charmaine Dogger met haar personal trainer Jeffrey Zijlstra

Kei-Fit Obstacle Run 2023Zondag 11 juni

Evenementen Sportschool Aalten