Het succesverhaal van BodySupport deelneemster Larissa

15 februari 2021
KF

Lees hier het succesverhaal van BodySupport deelneemster Larissa!

Beste lezers mijn naam is Larissa en ik ben 26 jaar en woon in Gaanderen. Samen met mijn vriend Jeroen sporten wij bij Kei-Fit. Vanaf 2013 ben ik bezig met afvallen door bewuster om te gaan met eten. Maar soms moet je er ook er niet te veel mee bezig zijn. Ik ben in die periode 13 kilo afgevallen.

Nadat ik in 2017 nog steeds niet tevreden was over mijn lichaam en het gewicht daarvan, besloot ik te gaan sporten. Mijn schoonvader sportte al bij Kei-Fit en zei: ga dan ook mee en kijken of je het wat vindt. 

Inmiddels sport ik altijd met plezier en doe ik mee aan verschillende groepslessen en sinds kort ook de eGym. Door de begeleiders bij Kei-Fit werd ik zelf ook wijzer, het gaat niet altijd om het getal op de weegschaal, belangrijker is alles er omheen (spiermassa, vet, BMI, inname calorieën e.d.). Dit leer je onder andere bij de InBody scans.

In de coronatijd mochten we een periode helaas niet sporten. Ik ben toch met mijn vriend en enkele sportmaatjes buiten blijven sporten en samen gingen we de online lessen va Kei-Fit volgen. Beweging is tenslotte belangrijk. Toen de sportschool weer open ging en ik mijn 8 wekelijkse InBody scan had, stelde de begeleidster van Kei-Fit het programma BodySupport voor. Ik dacht dit kan ik wellicht een keer proberen. De welbekende dieet maaltijden waren voor mij geen optie, ik woon immers zowel thuis als bij mijn vriend. Na een informatief gesprek dacht ik dit ga ik doen en mijn doel werd om 8 kilo af te vallen.
Dit omdat ik volgend jaar ga trouwen en als die 8 kg eraf zou gaan, ik op het ideale gewicht voor mijzelf zit. Mijn motivatie is vooral dat ik in de trouwjurk er mooi uit wil zien.

Ik ben in juni 2020 begonnen met BodySupport. Ik kreeg een voedingsschema mee die speciaal voor mij was samengesteld. Als ik iets niet lust wat in het schema stond, dan was er een optionele lijst met producten waar ik uit kon kiezen. Elke week stuurde mijn begeleidster een nieuw voedingsschema. Iedere keer met lekkere recepten. De eerste week dacht ik: “wow wat mag ik veel eten”. Later besefte ik dat ik hier voor te weinig at.

Door BodySupport leer je bewuster met voeding om te gaan, het is geen dieet op zich maar je eet hoofdmaaltijden en tussendoortjes over de gehele dag verdeeld. In het begin moest ik opletten dat ik de tussendoortjes wel iedere keer op tijd at. Wanneer ik een keer uiteten ging, of een high-thea had dan hoefde ik niet bang te zijn om weer te denken: “maar dan kom ik aan?” Dat gebeurde niet, want als ik uiteten ging moest er naar de tussendoortjes in het schema gekeken worden. Die konden voor die dag dan overgeslagen worden.

Iedere maand ging ik voor de spiegel staan en maakte een foto. Hierdoor kon ik vergelijken en merkte ik op dat ik in een paar maanden tijd er heel anders uit ben gaan zien. Dit geeft mij een heel fijn gevoel. Als ik samen met mijn vriend ging winkelen, dan geeft het zo’n fijn gevoel als je elke keer een maatje minder past.

Ik raad BodySupport aan, je kunt gezellig met elkaar blijven eten en je hoeft niet alleen gerechten voor jezelf te bereiden maar het zijn doorgaans gerechten die je met het hele gezin gezellig kunt eten.

Iedere week sport ik 3 à 4 keer. In december 2020 ben ik 8 kilo kwijt geraakt en heb ik hiermee mijn ideale gewicht behaald. Ik ga met BodySupport door, niet zozeer om af te vallen maar om op gewicht te blijven. Ik wil Kei-Fit Doetinchem, maar in bijzonder Loraine van Aalten graag bedanken voor alles. Door haar begeleiding voelde het voor mij erg fijn. We hadden een wekelijks gesprek. Ze maakte altijd even tijd voor vragen of als ik ergens mee zat. Ik krijg van alle kanten veel complimenten van iedereen en dat voelt fijn.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van BodySupport of starten met het BodySupport programma? Klik dan op onderstaande button en vraag een vrijblijvende afspraak aan.