Het succesverhaal van BodySupport deelneemster Gerda

03 februari 2021
KF

Lees hier het succesverhaal van BodySupport deelneemster Gerda!

Na een winter lang koekjes, cakes en taarten bakken moest ik het echt toegeven: “Het is uit de hand gelopen, je bent veel te veel aangekomen”. Dat was vorig jaar februari. Ik had van mede-sporters bij Kei-Fit in Gendringen al goede verhalen gehoord over BodySupport. Na een intakegesprek ben ik er voor gegaan en: het bleek bij mij te passen. Drie maaltijden, drie tussendoortjes, gevarieerde menu’s, dat is voor mij te doen. De InBody scan was de eerste keer best confronterend. Als alle waarden op een ongezond niveau zitten is er echt werk aan de winkel. Maar ze langzaam naar een gezond niveau te zien gaan is een beloning op zich.

De wekelijkse gesprekjes met Kris hielpen mij te focussen. Dank je wel, Kris! Bovendien was BodySupport een goede stok achter de deur om extra te gaan sporten. Toen door corona de sportschool dicht moest, ben ik gaan wandelen en hield telefonisch contact met Kris.

Zoals met elke keer lijnen (ja, ik ben een jojo…) was het resultaat de eerste weken geweldig. Elke week bijna een kilo eraf. Dat wordt na een tijdje uiteraard minder, maar toen bedacht ik me: “Je hebt er vijf jaar over gedaan om vijftien kilo aan te komen en die zijn er in vijf maanden weer af. Hoe erg is het nou eigenlijk om gezond te eten, te bewegen en niet te snoepen”. Ik zit nu op een stabiel gewicht van -/- 20 kilo. En ik neem me voor om dat vast te houden. Het voelt gewoon echt beter om minder ballast mee te dragen en fitter te zijn.

Koekjes bakken doe ik nog steeds graag, maar uit zelfbescherming deel ik die maar uit in de buurt. Zijn de buren blij mee!