Het succesverhaal van: Bob Wekking | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Bob Wekking

21 april 2022
KF

”Vorig jaar ben ik begonnen bij Kei-Fit via mijn vriendin Mariska. Ik wou een paar kilo kwijtraken, meer kracht krijgen en mij fitter voelen. Ik ben begonnen met het kick-start abonnement, om gelijk goed te starten en dat hielp zeker met de goede begeleiding van Renske. Daarna ben ik doorgegaan met Personal Training van Renske en daar heb ik ook al mooie sprongen mee gemaakt. Ik blijf de lat ook elke keer hoger leggen. Ook vind ik het fijn om even lekker in het krachthok bezig te zijn. Met mijn grote steun Mariska ga ik er elke keer tegenaan.”

Bob
Bob Wekking met zijn Personal Trainer Renske

Wil jij net als Bob een vliegende start maken en beginnen met het kickstartpakket? Klik dan hieronder!

Kei-Fit Obstacle Run 2023Zondag 11 juni

Evenementen Sportschool Aalten