Het succesverhaal van: Annemieke Schreur | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Annemieke Schreur

28 juni 2022
KF

”Ik had de afgelopen jaren al een aantal verschillende groepslessen geprobeerd, maar was ook wel benieuwd naar hoe de BodyBalance zou zijn. De eerste keer was nog wat onwennig (“Mijn hand waar, mijn been hoe?!”), maar al snel had ik de smaak te pakken en sindsdien ben ik eigenlijk altijd blijven gaan. Het is superleuk te merken dat je iedere keer weer iets verder in een bepaalde houding kunt komen en jezelf op die manier steeds weer kan overtreffen. Ik vind de lessen altijd de ultieme combinatie van een full body work out, leren focussen op je ademhaling én (tijdens de afsluiting) een moment van stilte en tot jezelf komen. Oftewel: de perfecte balans tussen in- en ontspanning. Voor mij iedere week weer iets om naar uit te kijken!”

Annemieke Schreur