Het succesverhaal van: Anja | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Het succesverhaal van: Anja

13 juli 2021
KF

KF | KEI-FITTER VAN DE MAAND

Anja ten Have

Mijn naam is Anja ten Have, ben 50 jaar.

Al jaren liep ik zelfstandig 1 of 2 x per week hard. Nou ja, ik deed een poging.  De sportschool had ik echter nog nooit gezien vanbinnen, dacht dat het niks voor me was. “Geen tijd voor, daar pas ik niet tussen” je kent het wel.

Vorig jaar werd ik echter ziek, er werd borstkanker bij me geconstateerd. Er werd me geadviseerd vooral te blijven bewegen om in conditie te blijven. Maar dit wel onder begeleiding te doen. Het kan natuurlijk bij de fysio. Maar Ik besloot me ook aan te melden bij Kei-Fit. Alles voor een goed herstel. Hier had ik nu, nu ik even niet kon werken ”ook wel tijd voor” vond ik.  

Ik wilde ook graag gewoon lekker tussen sportieve vrolijke mensen zijn. Dat was wat ik juist nodig had, even niet alleen ziek zijn.  Met hulp van de sportinstructeurs en in het bijzonder Silas, en niet te vergeten Fleur, Sanne en Dennis werk ik hier hard aan. De peptalk van Marjan en ontmoetingen met de andere leden zijn ook supergezellig. Hoewel bijwerkingen ervoor gezorgd hebben dat het niet altijd makkelijk was en ik soms niet voluit kon sporten kan ik zeggen dat ik ondanks de huidige chemo mijn conditie behoud. Ik merk zelfs dat ik sterker word, en mijn conditie en uithoudingsvermogen verbeteren. De eerste keer dat ik er was liep ik langs de RPM  les, “als ik dat toch ooit kan…. “dacht ik. Nu fiets ik wekelijks met veel plezier mee.  Ook het krachthonk heb ik ontdekt, heerlijk.  Kei-Fit heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat ik evenals alle andere leden ook tijdens de lockdown gewoon kon blijven sporten.

Ik hoop na mijn behandeling een mooi extra doel te halen, naast gezond, sterk en fit zijn wil ik graag weer 5 kilometer kunnen hardlopen in een mooi tempo.

Samen met de hulp van de medewerkers van Keifit ga ik daar KEI hard aan werken!!

Wil jij dit ook?