Het succesverhaal van: Ad | Sport- & Familieclub Kei-Fit |

Het succesverhaal van: Ad

20 november 2023
KF

Het succesverhaal van Ad Molenaar (87)

Img 20231113 Wa0009

Ad: ‘Medio jaren 80 ben ik begonnen met tennis: eerst met lessen bij Sikking. Het was vanzelfsprekend om dan lid te worden van een tennisvereniging. Dat werd IJsselweide, ook een vanzelfsprekendheid, bij een groep ouderen, waarvan Jaap Blommers de voortrekker was. In de wintermaanden werd “binnen”gespeeld, in de hal van van Ditshuizen. (Later werd dit Kei-Fit).โšก๏ธ

Dit “binnen- en buiten- tennissen” heb ik een redelijk aantal jaren volgehouden, totdat het ouder-worden mankementen ging opleveren: een versleten heup, last van de knieรซn.. Om toch in beweging te blijven stapte ik over naar het fitnessen.๐Ÿ’ช

Belangrijk voor mij was de komst van het eGym-circuit. Daarvan maak ik 3x per week gebruik, met aansluitend een kwartiertje loopband. Ik heb lijfelijk gemerkt, dat ik daar veel profijt van heb; het heeft een positieve invloed op mijn lichaam. Daarom hoop ik dat het me lukt dit nog geruime tijd vol te houden.’๐Ÿ†