Auditie-dagen Kei-Fit Haaksbergen | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

Auditie-dagen Kei-Fit Haaksbergen

26 mei 2020
KF

Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert Kei-Fit een auditiedag waarbij we op zoek zijn naar jou! Vind jij het leuk om te sporten, wil je mensen graag motiveren en helpen bij het behalen van hun doelstellingen, ben je enthousiast en lijkt het je leuk om les te geven? Geef je dan nu op!

Energieker, fitter, strakker, slanker en behendiger worden of gewoon ontspannen sporten in een laagdrempelige sportschool? Bij Kei-Fit bepaalt de sporter hoeveel begeleiding en advies hij/zij wil en waar de focus op ligt. Kei-Fit beidt begeleiding en support op het gebied van sport, gezondheid en leefstijl. Kei-Fit heeft vestigingen in Gendringen, Haaksbergen, Lichtenvoorde en Doetinchem. Om nieuwe talenten te ontdekken die het leuk vinden les te geven binnen Kei-Fit, organiseren wij een auditiedag waarbij iedereen kan laten zien wat hij/zij in huis heeft!

Kei-Fit is op zoek naar instructeurs voor de volgende lessen:
Pump
Balance
Spinning
Dance en/of Zumba
BBB (billen-benen-buik)

Wat heeft Kei-Fit jou te bieden:
– een interne opleiding tot groepslesinstructeur
– doorgroeimogelijkheden binnen het sportcentrum naar andere disciplines
– een Kei-Fit kledingpakket
– een gratis all-in sportabonnement

De auditiedag zal zijn op zaterdag 20 juni van 11.00 – 13.00 uur bij Kei-Fit center Haaksbergen. Het wordt een gezellige, sportieve en leerzame middag voor iedereen. Geef je nu op door een mail te sturen naar adriaan@kei-fit.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Adriaan via mail of bellen naar 053 – 572 52 33. Minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar.