ACTIE: WIN EEN TV x2 | Sportschool Kei-Fit | Plezier & Gezondheid

ACTIE: WIN EEN TV x2

27 augustus 2021
KF

WINACTIE | Speciaal voor onze Kei-Fitters hebben wij een te gekke winactie in samenwerking met Obbink BV.  Je kan namelijk vanaf september kans maken op het winnen van 2 flat screens TV’s én gegarandeerd een maand gratis sporten wanneer iemand zich inschrijft via jou!

Hoe gaat het in zijn werk?
Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is een nieuw lid aanbrengen. Breng je familie, vrienden of buren in beweging en ontvang één maand gratis sporten. Neem bijvoorbeeld iemand mee naar een groepsles, leef je uit op een van onze tennis- en/of squashbanen of plan samen een PT in! Bij een nieuwe inschrijving maken jullie beide kans op het winnen van die flat screens TV’s, dus een tv voor jou én een tv voor ons nieuwe lid.

Kortom, een win-win situatie: je hebt er een sportmaatje bij, je ontvangt een maand gratis sporten én jullie maken samen kans op het winnen van die TV’s.

Heb jij al iemand in gedachten? Vraag dan nu alvast via onderstaande link voor die persoon een proefles aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met die persoon op voor het maken van een afspraak! Wie breng jij in beweging? https://kei-fit.nl/wiebrengjijinbeweging/

Naamloos