Assistent Clubmanager | Sportschool Kei-Fit | Solliciteer snel

Assistent Clubmanager Lichtenvoorde

Kei-Fit Lichtenvoorde zoekt een Assistent Clubmanager

LICHTENVOORDE – WE’RE HIRING! Word jij mijn rechter én linkerhand?

Ben jij een enthousiaste en gedreven persoon met een passie voor sport en gastvrijheid? Dan is deze vacature perfect voor jou! Wij zijn op zoek naar een assistent clubmanager die ons team komt versterken en een belangrijke rol zal spelen in het succes van onze sportschool.

Als assistent clubmanager ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de clubmanager bij de dagelijkse gang van zaken in de sportschool. Je zorgt ervoor dat onze leden een optimale ervaring hebben door uitstekende klantenservice te bieden en te helpen bij eventuele vragen of problemen. Daarnaast assisteer je bij de planning, het coördineren van evenementen, administratieve werkzaamheden en ondersteun je bij andere activiteiten in de sportschool. Naast je taken als assistent clubmanager, vervul je ook een belangrijke rol aan de bar & receptie. Je verwelkomt leden en bezoekers, neemt telefoontjes aan, beheert de agenda’s en handelt betalingen af. Daarnaast bereid je een overheerlijke kopje koffie voor onze sporters in de bar en zorg je ervoor dat de bar en receptie altijd schoon en opgeruimd zijn.

Werkomgeving:
Je werkt in een gezellig team van allerlei Kei-Fit kanjers: personal trainers, fitnessinstructeurs, tennisleraren, groepsles-instructeurs en bar & receptie medewerkers.

Functie eisen:
– Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de fitness- of horecabranche
– Uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling
– Goede organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren
– Flexibiliteit om te werken tijdens een avonddienst
– Je bent verantwoordelijk voor een stukje sfeerbeheer binnen Kei-Fit. Daarbij onderhoud je intensief contact met de verschillende afdelingen en locaties.

Denk je dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze uitdagende en veelzijdige functie? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar sanne@kei-fit.nl. We kijken ernaar uit om van je te horen!
(acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

Assistent Clubmanager Lichtenvoorde

functie±20-28 uur KFKei-Fit Lichtenvoorde
Solliciteer direct

    Stuur ons je CV en motivatie, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Voornaam *

    Achternaam *

    Telefoonnummer *

    Mailadres *

    CV *

    Motivatie

    Als u op Solliciteer klikt, gaat u akkoord met het privacybeleid.