‘We zijn er weer!’

01 juni 2021
KF

‘We zijn er weer!’

Deze kreet ging op voor alle Kei-Fitters die wij de afgelopen tijd hebben mogen helpen opstarten. Wat een positiviteit en energie nemen jullie mee naar de club! Wij proberen de sportomgeving zo veilig mogelijk te maken en te behouden. Belangrijk blijft dat we ons allemaal aan de basisregels blijven houden: handen wassen en afstand houden.

Wil jij nu starten met sporten? Start dan met Kei-Fit Kickstart

Vanaf zaterdag 5 juni mogen volwassenen weer sporten in groepen van maximaal 50 personen zonder 1,5 meter afstand te houden als dat nodig is voor het sporten. Jongeren en kinderen hoefden eerder al geen 1,5 meter afstand meer te houden tijdens het sporten.

Jeugdwedstrijden in competitieverband voor personen tot en met 17 jaar zijn weer toegestaan. Nog wel zonder toeschouwers. Personen vanaf 18 jaar mogen nog geen competitie spelen, maar onderlinge wedstrijden tussen sporters van dezelfde club zijn wel toegestaan. Publiek bij amateurwedstrijden is nog niet toegestaan. Kleedkamers, douches en sauna’s gaan ook open. En onze sportkantines mogen open. Reserveren blijft verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Onze sportkantines mogen weer open tussen 06.00 uur en 22.00 uur. Een vaste zitplek aan een tafel is verplicht, zitten aan de bar is niet toegestaan. Aan een tafel mogen maximaal 4 mensen zitten. Zij houden 1,5 meter afstand. Dit geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar of mensen uit hetzelfde huishouden. Er mogen maximaal 50 personen per ruimte zijn, exclusief personeel. Dit geldt ook voor onze terrassen.

Welkom terug allemaal!

 

Bootcamp Haaksbergen

 

START VANDAAG MET EEN PERSONAL TRAINER!